Cine scrie?

Am facut acest blog pentru a povesti intamplari petrecute la locul meu de munca, intr-un aeroport din Londra.
Se pare ca dupa o saptamana am inceput sa scriu si lucruri mai “personale” deci sa zicem ca blogul acesta este mai mult un jurnal in care astern ideile si unele situatii pe care nu vreau sa le uit.
Am 21 26 de ani, locuiesc in Londra de 7 ani si un pic, sunt la facultate in anul 3 am terminat facultatea si muncesc full-time intr-un aeroport la biroul de informatii si locul de unde se fac anunturile. Inca nu m-am decis ce as vrea sa “devin” in viitor si deocamdata incerc multe. Munca pe aeroport m-a ajutat sa intalnesc oameni din toate culturile si legat de “viitorul meu” am realizat ca nici nu aveam cum sa ma decid pana acum. Poate este gresit, dar am cunoscut o persoana care la 30 de ani, dupa ce a terminat facultatea si masterul in arhitectura, s-a apucat de a doua facultate de industria muzicii pentru ca aceasta este pasiunea ei. acum scoate bani frumosi dintr-un job in domeniu.
Deocamdata studiez afaceri internationale si planuiesc sa imi caut ceva de munca legat de asta. Intre timp m-am apucat de cantat (din nou) in speranta ca voi ajunge ce vroiam sa fiu de mica.
Muncesc de vreo 2 ani si jumatate, locuiesc intr-un apartament cu niste prieteni si ma intretin singura. Ador cartile si consider ca sunt cadoul perfect pentru mine, imi place muzica si imi plac papagalii.

Toate posturile sunt subiective si sunt scrise DOAR de la munca si necorectate deci daca se mai strecoara vreo greseala va rog nu aruncati cu noroi.

P.S. Intre timp m-am bagat la facultatea de medicina. This should be fun! 🙂

Wow cate s-au intamplat de atunci!

Leave a comment

2 Comments

  1. Poate asa, ma faci sa revin in prim plan :))

    Reply

Leave a comment